Jurkjes deze zomer

Zomerjurkjes is met haar grootste online assortiment bikini’s, badpakken en strandmode van bekende en eigen merken, in staat van de Hollandse zomer toch nog een feestje te maken. De collectie biedt dan ook voor elk wat wils: voor zowel jong als oud, dunne of dikke, romantische of stoere typen, op zomerjurkjes.nl vind je altijd iets van je gading. Ook zwangere vrouwen kunnen er tegenwoordig aantrekkelijk in badmode uitzien, want sinds kort heeft Zomerjurkjes ook positie-badmode in haar assortiment. Voeg daarbij het gemak dat je kunt beschikken over een paskamer in je eigen vertrouwde omgeving en niets staat de consument meer in de weg om als een echte ster op stranden en boulevards te flaneren.

De bikini viert deze zomer haar 60ste verjaardag
Behalve een ruime keus aan badpakken brengt Zomerjurkjes ook een uitgebreide collectie bikini’s; al zestig jaar is de bikini een groot succes: ontstaan als twee driehoekjes en een minislip blijft de bikini dan ook verrassen. Zomerjurkjes laat in haar catalogus* zien hoe in zestig jaar tijd oude modellen in een nieuw jasje weer helemaal “top of the bill” zijn. De fiftymodellen met ruches, stippen en flaphoeden zijn weer helemaal terug, net als de kleurrijke bikini’s uit de jaren 60. De variaties op de zeventiger jaren in de huidige collectie laten uitbundige dessins zien waarin de flower powertijd duidelijk tot uitdrukking komt. Helemaal eigentijds is de mogelijkheid om op zomerjurkjes.nl je eigen bikini samen te stellen. Voor modellen met een maatje meer biedt Zomerjurkjes’s internetsite corrigerende badmode t/m maat 56. Comfortabel zittende modellen in aantrekkelijke prints zorgen ook voor deze categorie vrouwen voor een mooi silhouet. Wat Zomerjurkjes betreft mag de zomer beginnen. Dat ook de geprinte versie van badmode gretig aftrek vindt, mag blijken uit het feit dat de momenteel lopende abricampagne enorm veel aanvragen oplevert om deze posters thuis gestuurd te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>