Waarom mannen geen genoeg krijgen van zomerjurkjes

Sinds jaar en dag kunnen mannen maar geen genoeg krijgen van zomerjurkjes, maar wat is nu de reden dat dit zo is? In dit artikel zullen we proberen een beter beeld te geven van de beweegredenen van de man.

Maakt vrouwen zelfverzekerder.

Doordat een vrouw in een zomerjurkje loopt zal ze zich wat vrijer voelen zo denken de meeste mannen. Ze zijn eerder geneigd iets geks te doen, waarvan ze normaal zouden denken dat het niet bij ze past.

Duidelijk een vrouwelijk kledingstuk.

Het geeft de vrouwelijke vormen goed weer, en het geeft een fijne zomerse uitstraling.

Het past bij iedereen.

Doordat een zomerjurkje erg flatterend is denken de meeste mannen dat een vrouw er wel mee weg komt het te dragen.

Nostalgisch.

Vroeger was alles beter, dat is natuurlijk niet met alles, maar mannen denken door de jurkjes vaak terug aan hoe ze vroeger leuke dingen beleefden. Zo kan een jurkje terug doen denken aan die zomervakantie aan het meer met die leuke meid!

Ongedwongen.

De zomerjurkjes geven mannen het idee dat ze het buurmeisje tegen komen als ze iemand zien in een zomerjurk. Dit gevoel wordt door meerdere mannen aangegeven.

Terug naar de basis.

Een jurkje is vaak een basis kledingstuk waar weinig poes pas aanzit. Dit zorgt ervoor dat vrouwen het vaak met leuke sieraden kunnen combineren die wat minder standaard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>