Zomerjurkjes bloemetjesjurk: terug van weggeweest

Bloemetjesjurken vormen weer een succesrijk onderdeel van de Zomerjurkjes zomercollectie
Waarmee kun je nog shockeren in de hedendaagse mode? Simpel, met de oude vertrouwde bloemetjesjurk, zij het nu in een modern jasje. Op de catwalks bij grote ontwerpers als o.a. Yves Saint Laurent en Gucci kwam dit duidelijk naar voren toen tal van stijlvolle bloemetjesjurken te zien waren als basis van hun zomermodecollectie. Zomerjurkjes heeft in haar fashionassortiment een spannende vertaling gemaakt van de jurken waar ’s lands grootste webwarenhuis in de jaren zestig en zeventig groot mee geworden is.

De geschiedenis herhaalt zich…
Werd de afgelopen jaren in Nederland het modebeeld bepaald door sportieve jeans en klassieke broekpakken, nu gaat de Nederlandse vrouw weer helemaal voor de jurk. En niet alleen bloemetjesjurken, maar ook modelletjes met spannende prints, overslagen, kapmouwtjes en stijlen variërend van romantisch tot stoer. De abricampagne van Zomerjurkjes in de maand maart waarop per abri een spannend jurkje werd geshowd, was dan ook een doorslaand succes. En niet alleen bij de vrouwen. Bij Zomerjurkjes kwamen ook van de mannelijke kunne diverse verzoeken binnen om een dergelijke poster thuisgestuurd te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>