Zijn bretels de nieuwe modetrend?

Op de covers van 3 verschillede modebladen vinden we modellen met zwarte bretels in combinatie met een witte outfit. Keira Knightley, Victoria en ook Kate Hudson, toeval? of een nieuwe modetrend die de stylisten niet is ontgaan!

Toeval was het blijkbaar niet. Bretels zijn officieel een nieuwe modetrend! It-model Agyness Deyn is laatst ook gespot met een outfit gecombineerd met bretels!

Draag de bretels rebels à la Agyness of slick en Chic in de zwart-wit look van modeontwerper Christian Dior (zoals de stilisten hem zelf het liefste zien). Ook Zac Posen liet kleurrijk zijde dit keer achterwege en toonde zichzelf na afloop van zijn zomershow in een zwart-wit ensemble met bretels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>