Jurkjes actie

In september 2014 organiseert Plus Magazine voor het eerst in Nederland Plus Personality: een modellenwedstrijd voor 50-plussers die in België al jarenlang een groot succes is. Omdat deze doelgroep ook voor Zomerjurkjes zeer belangrijk is, heeft ’s lands grootste thuiswinkel besloten het hoofdsponsorschap van deze wedstrijd op zich te nemen onder het motto: “Zomerjurkjes is er (weer) voor de 50-plusser”. Het sponsorschap vertaalt zich in het aanleveren van de kleding voor de twaalf meest opvallende en talentvolle finalisten die zich op 3 september tijdens een spetterende finale in Huis ter Duin in Noordwijk zullen presenteren. De presentatie van deze finale, die toegankelijk is voor publiek, is in handen van Sylvana Simons.

Nu eens niet de mooiste of de slankste..
De Plus Personality-modellenwedstrijd is nu eens niet bedoeld voor de mooiste gezichten en de slankste figuren, maar vooral bestemd voor mannen en vrouwen van minimaal 49 jaar met een sterke uitstraling die een bron van inspiratie vormen voor hun eigen leeftijdsgenoten: in het meinummer van Plus Magazine wordt een oproep gedaan om aan deze wedstrijd mee te doen. De Plus Personalities 2006 krijgen een contract bij Max Models. De kleding die tijdens de finale zal worden gedragen wordt door Zomerjurkjes geleverd. Daarnaast zal op www.zomerjurkjes.nl extra aandacht aan deze wedstrijd worden besteed in de vorm van een speciale shop en impressies van de finale.

50-plussers: aantrekkelijke groep voor retail
Het maandblad Plus Magazine heeft een bereik van 1,4 miljoen vrouwen en mannen en is daarmee zonder meer het best gelezen blad voor de 50-plusser. Daarmee ligt gelijk een link naar Zomerjurkjes: ’s land meest bezochte webwarenhuis van Nederland met eveneens een bereik van 1,4 miljoen consumenten. Zomerjurkjes zal de komende tijd extra aandacht aan de groep 50-plussers gaan besteden omdat gebleken is dat er bij deze groep een groeiende behoefte bestaat aan thuiswinkelgemak. Zij kunnen hun vrije tijd dan ook veel nuttiger besteden dan aan fysiek shoppen. Gezien het feit dat Zomerjurkjes steeds meer inspeelt op de persoonlijke behoeften van de consument is de focus op deze groep mensen een hele logische stap.

Zomerjurkjes bloemetjesjurk: terug van weggeweest

Bloemetjesjurken vormen weer een succesrijk onderdeel van de Zomerjurkjes zomercollectie
Waarmee kun je nog shockeren in de hedendaagse mode? Simpel, met de oude vertrouwde bloemetjesjurk, zij het nu in een modern jasje. Op de catwalks bij grote ontwerpers als o.a. Yves Saint Laurent en Gucci kwam dit duidelijk naar voren toen tal van stijlvolle bloemetjesjurken te zien waren als basis van hun zomermodecollectie. Zomerjurkjes heeft in haar fashionassortiment een spannende vertaling gemaakt van de jurken waar ’s lands grootste webwarenhuis in de jaren zestig en zeventig groot mee geworden is.

De geschiedenis herhaalt zich…
Werd de afgelopen jaren in Nederland het modebeeld bepaald door sportieve jeans en klassieke broekpakken, nu gaat de Nederlandse vrouw weer helemaal voor de jurk. En niet alleen bloemetjesjurken, maar ook modelletjes met spannende prints, overslagen, kapmouwtjes en stijlen variërend van romantisch tot stoer. De abricampagne van Zomerjurkjes in de maand maart waarop per abri een spannend jurkje werd geshowd, was dan ook een doorslaand succes. En niet alleen bij de vrouwen. Bij Zomerjurkjes kwamen ook van de mannelijke kunne diverse verzoeken binnen om een dergelijke poster thuisgestuurd te krijgen.

Zijn bretels de nieuwe modetrend?

Op de covers van 3 verschillede modebladen vinden we modellen met zwarte bretels in combinatie met een witte outfit. Keira Knightley, Victoria en ook Kate Hudson, toeval? of een nieuwe modetrend die de stylisten niet is ontgaan!

Toeval was het blijkbaar niet. Bretels zijn officieel een nieuwe modetrend! It-model Agyness Deyn is laatst ook gespot met een outfit gecombineerd met bretels!

Draag de bretels rebels à la Agyness of slick en Chic in de zwart-wit look van modeontwerper Christian Dior (zoals de stilisten hem zelf het liefste zien). Ook Zac Posen liet kleurrijk zijde dit keer achterwege en toonde zichzelf na afloop van zijn zomershow in een zwart-wit ensemble met bretels.

Thomas Burberry Jurkjes

 

Thomas Burberry, vergeleken bij haar grote broer een bijna rebels kledingmerk binnen de Burberry familie! Hipper en jonger.

Het kleine zusje van Burberry London komt deze winter met een fashioncollectie geïnspireerd op de ouderwetse Britse militaire uniforms. De details van de uniforms zijn vertaald naar een eigentijdse en casual collectie.
Zijde, grove breisels, leer en jersey items in mooie zwarte, blauwe, grijze en rode tinten bepalen het beeld van de najaarscollectie.
Het silhouet is geslaagd, ruiten en basics vullen elkaar aan om zo een kledingcollectie te vormen van tops, outerwear, knits, denim en andere onderstukken.
Thomas Burberry brengt een complete herencollectie en damescollectie waarin de signatuur van fashiondesigner Christopher Bailey duidelijk herkenbaar is.
Wij zeggen; kopen!

Jurkjes deze zomer

Zomerjurkjes is met haar grootste online assortiment bikini’s, badpakken en strandmode van bekende en eigen merken, in staat van de Hollandse zomer toch nog een feestje te maken. De collectie biedt dan ook voor elk wat wils: voor zowel jong als oud, dunne of dikke, romantische of stoere typen, op zomerjurkjes.nl vind je altijd iets van je gading. Ook zwangere vrouwen kunnen er tegenwoordig aantrekkelijk in badmode uitzien, want sinds kort heeft Zomerjurkjes ook positie-badmode in haar assortiment. Voeg daarbij het gemak dat je kunt beschikken over een paskamer in je eigen vertrouwde omgeving en niets staat de consument meer in de weg om als een echte ster op stranden en boulevards te flaneren.

De bikini viert deze zomer haar 60ste verjaardag
Behalve een ruime keus aan badpakken brengt Zomerjurkjes ook een uitgebreide collectie bikini’s; al zestig jaar is de bikini een groot succes: ontstaan als twee driehoekjes en een minislip blijft de bikini dan ook verrassen. Zomerjurkjes laat in haar catalogus* zien hoe in zestig jaar tijd oude modellen in een nieuw jasje weer helemaal “top of the bill” zijn. De fiftymodellen met ruches, stippen en flaphoeden zijn weer helemaal terug, net als de kleurrijke bikini’s uit de jaren 60. De variaties op de zeventiger jaren in de huidige collectie laten uitbundige dessins zien waarin de flower powertijd duidelijk tot uitdrukking komt. Helemaal eigentijds is de mogelijkheid om op zomerjurkjes.nl je eigen bikini samen te stellen. Voor modellen met een maatje meer biedt Zomerjurkjes’s internetsite corrigerende badmode t/m maat 56. Comfortabel zittende modellen in aantrekkelijke prints zorgen ook voor deze categorie vrouwen voor een mooi silhouet. Wat Zomerjurkjes betreft mag de zomer beginnen. Dat ook de geprinte versie van badmode gretig aftrek vindt, mag blijken uit het feit dat de momenteel lopende abricampagne enorm veel aanvragen oplevert om deze posters thuis gestuurd te krijgen.

Waarom mannen geen genoeg krijgen van zomerjurkjes

Sinds jaar en dag kunnen mannen maar geen genoeg krijgen van zomerjurkjes, maar wat is nu de reden dat dit zo is? In dit artikel zullen we proberen een beter beeld te geven van de beweegredenen van de man.

Maakt vrouwen zelfverzekerder.

Doordat een vrouw in een zomerjurkje loopt zal ze zich wat vrijer voelen zo denken de meeste mannen. Ze zijn eerder geneigd iets geks te doen, waarvan ze normaal zouden denken dat het niet bij ze past.

Duidelijk een vrouwelijk kledingstuk.

Het geeft de vrouwelijke vormen goed weer, en het geeft een fijne zomerse uitstraling.

Het past bij iedereen.

Doordat een zomerjurkje erg flatterend is denken de meeste mannen dat een vrouw er wel mee weg komt het te dragen.

Nostalgisch.

Vroeger was alles beter, dat is natuurlijk niet met alles, maar mannen denken door de jurkjes vaak terug aan hoe ze vroeger leuke dingen beleefden. Zo kan een jurkje terug doen denken aan die zomervakantie aan het meer met die leuke meid!

Ongedwongen.

De zomerjurkjes geven mannen het idee dat ze het buurmeisje tegen komen als ze iemand zien in een zomerjurk. Dit gevoel wordt door meerdere mannen aangegeven.

Terug naar de basis.

Een jurkje is vaak een basis kledingstuk waar weinig poes pas aanzit. Dit zorgt ervoor dat vrouwen het vaak met leuke sieraden kunnen combineren die wat minder standaard zijn.